Even voorstellen...

Mijn naam is Willeke Vlastuin. Na jaren ervaring als management ondersteuner in het bedrijfsleven, heb ik het besluit genomen om als freelance Personal Assistant aan de slag te gaan. Mijn specialiteit is Project Management Ondersteuning. Ik hou van avontuur en vernieuwing, het ondernemerschap brengt me beide.


Achtergrond

Mijn roots liggen in het toerisme (de recreatie- en reisbranche heeft nog steeds een speciaal plekje in mijn hart… dit geldt trouwens ook voor de sportbranche).
Via een omweg ben ik meer dan 20 jaar geleden bij toeval in een management support functie terecht gekomen. Hier ontdekte ik dat organiseren, coördineren, structureren en oplossingen me op het lijf geschreven zijn.


Virtueel samenwerken
Ik ben ervan overtuigd dat we in de toekomst veel meer virtueel gaan samenwerken op basis van expertrollen. Ik werk daarom niet alleen op locatie maar bied mijn diensten ook virtueel aan als Virtual Professional.


VA with a View
Tijdens onze meest recente reis naar Afrika zat ik te dubben over een bedrijfsnaam. Genietend van een werkelijk prachtig uitzicht schoot het me te binnen: Virtual Assistants (VA) zijn de business coaches van de toekomst. Ze denken mee en werken mee aan resultaten. Ze creëren tijd, structuur en focus. VA with a View was geboren...


Als ik niet werk...

Vrijheid en flexibiteit vind ik belangrijk want ik heb een paar tijdrovende hobby’s: mijn man en ik zijn enthousiaste wielrenners en we houden enorm van verre reizen maken. Afrika heeft mijn hart gestolen… voor mij is er geen groter avontuur dan wildkamperen in Botswana waar ’s-nachts de leeuwen rond je tent lopen!
Helaas is wifi in Botswana nog maar minimaal beschikbaar, dus een carrière als Virtual Professional in Botswana moet nog even wachten 😉

TON3126
Africa collage

Heb je vragen, ideeën of wil je eens praten over wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Telefoon en e-mail:

+31 6 53 224 774

info@vawithaview.nl

Of volg mij via:

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.